Saturday, March 29, 2008

keje..keje..keje.. :(

salam..hehe..



soalan

1.korang rase keje ni sonok x?

2.adekah korang puas ati ngan sume keje korang?

3.adekah keje yg korang buat setimpal dgn gaji korang?

4.adekah korang menggunakan mase keje korang buat perkara selain keje korang?



jawapan

1.kadang2 sonok..kadang xsonok..kalu ade geng sekapla,keje yg kurang sonok bleh diushekan utk menjadi sonok..hehe..ni mmg aku..

2.ade puas ati..ade gk yg x..tp byk yg cm xpuas ati sgt..coz aku ni slalu leka+lupe..tp aku cube utk pertingkatkan prestasi aku..hahaha..bleh caye ke...try do it norhana..aja2 fighting!

3.hehe..kurang setimpal aku rase..hehe..tgh nk karang ayat nk mintak naik gaji ;p..guys,plz pray 4 me,k..

4.sejak akhir2 ni,aku xbuat sgt keje slain dr keje opis..nex time xtau la lak..hehe..byk keje maa..huhu..



sekian..blog ini ditulis di kala tekanan keje teramat la hebat..rase cm nk benti keje je..tp alhamdulillah..Allah masih beri petunjuk spy aku cekal hadapi sume ni..smoga petunjuk ni akan diberi sampai bile2..ameen..



p/s:korang jgn la malu2 nk jwp soalan2 di atas ek.. mis u all..muah.. :x

6 comments:

dd dudu said...

aku x suke keje (penah rase pengalaman kejee tahun lepas punye lepas)

n aku xsuke gak blajaa (sem lepas)

n aku pun sgt x suke wat research (currently)

so... caneee ekk..

lina fashion house said...

aku xske keje ngn org.. tertekan jiwe rage..

tp aku ske wat biz..

ciare (^^,) said...

1.korang rase keje ni sonok x?
ans = exactly and definitely NO for me

2.adekah korang puas ati ngan sume keje korang?
ans = how come nk puas ati sbb aku xsuke keje..hehehe

3.adekah keje yg korang buat setimpal dgn gaji korang?
ans = no. it should be 5k or above.

4.adekah korang menggunakan mase keje korang buat perkara selain keje korang?
ans = yup. hihi (sbb nye ada pd no 1 di atas hihihi)

pandangdenganmatahati said...

aku rase keja aku sangat seronok tahap nak muntah darah kejar dateline dan tgk coding ari ari
sekian time kasih :D

~masih d ofis~~~~huhuhu

kamilz said...

Macam kenal je :-)

lalangboy said...

salam hana:

comment first..
keje aku berat..tp aku enjoy dgn keje aku. bile aku fokus keje aku bleh lupe mslh peribadi aku.
walopun keje aku berat tp aku rs setimpal dgn xperience & enjoyment yg aku dpt. so jgn merungut dgn keje yg dh dpt skrg. kalu xde keje kn susah..juz trus usaha cari yg lebih baik di masa akn dtg.


add my blog: http://lalangboy.blogspot.com
p/s: camne dgn faizal? dh bertunang blum? bile kawen? =)